Автор Тема: Хламидии  (Прочетена 22553 пъти)

Radka_Marinova

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Хламидии
« -: Януари 22, 2008, 01:21:23 pm »
Интересувам се във Вашата лаборатория взимат ли се проби за изследвания за хламидия или първо трябва да посетя лекар гинеколог, който да ми вземе вагинална проба и след това да дойда при вас? Провеждала съм лечение преди един месец и сега искам да направя пълни изследвания за да знам дали има ефект лечението.

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
  • Публикации: 46
    • Профил
Re: Хламидии
« Отговор #1 -: Януари 26, 2008, 06:44:53 pm »
Интересувам се във Вашата лаборатория взимат ли се проби за изследвания за хламидия или първо трябва да посетя лекар гинеколог, който да ми вземе вагинална проба и след това да дойда при вас? Провеждала съм лечение преди един месец и сега искам да направя пълни изследвания за да знам дали има ефект лечението.
Да, лабораторията  може да извърши това изследване. Материалът се взема от агушер-гинеколог. Осигурихме Ви микробиологична лаборатория, която да изследва Хламидия във вагинален секрет. Така ще задоволим напълно Вашите нужди да изследваме ефекта от лечението в серумна и във вагинална плоба. Моля, заповядайте.
« Последна редакция: Януари 26, 2008, 07:30:23 pm от LipoguardConsultant »

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
    • Профил
« Отговор #2 -: Януари 26, 2008, 07:32:13 pm »
Да, лабораторията  може да извърши това изследване. Материалът се взема от агушер-гинеколог. Осигурихме Ви микробиологична лаборатория, която да изследва Хламидия във вагинален секрет. Така ще задоволим напълно Вашите нужди да изследваме ефекта от лечението в серумна и във вагинална плоба. Моля, заповядайте.

r_ruseva

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
« Отговор #3 -: Септември 30, 2009, 10:15:14 am »
Здравейте, прочетох от горния Ви пост, че вземате цервикален секрет при Вас за изследване на хламидия. Можете ли да ми кажете каква е цената на всичко - вземането на секрета от Ваш гинеколог и пълно изследване за хламидии /А, M, G/. Благодаря предварително

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
    • Профил
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2009, 08:59:06 pm »

Да, в МДЛ Липогард може да се извърши това изследване, както в серум, така и във вагинален секрет. Последният трябва да се вземе от АГ специалист.

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
    • Профил
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2009, 08:21:04 pm »
Здравейте, прочетох от горния Ви пост, че вземате цервикален секрет при Вас за изследване на хламидия. Можете ли да ми кажете каква е цената на всичко - вземането на секрета от Ваш гинеколог и пълно изследване за хламидии /А, M, G/. Благодаря предварително

Съжалявам, но материал за изследване на хламидии в цервикален секрет трябва да вземе Вашият обслужващ гинеколог. Ние ще извършим изследването /А и G/. Цена 30.00 лв.