Автор Тема: Въпроси за серологични изследвания  (Прочетена 11216 пъти)

watt1

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Въпроси за серологични изследвания
« -: Януари 25, 2010, 04:44:22 pm »
Здравейте!

Преди 1 месец извърших полов акт без презерватив с непозната. Досега нямам симптоми никакви, но желая да си направя изследвания за венерически болести. Мисля, че Васерман, Спин HIV1/HIV2, Хепатит Б и Ц,  Хламидия трахоматис Ig A, Хламидия трахоматис Ig G са задължителни в тази насока. Трябват ли ми още някои от публикувания на страницита Ви списък? Едно стандартно вземане на кръвна проба достатъчно ли е? За колко време ще са готови резултатите? Мога ли да дойда в четвъртък сутрин например?

Благодаря Ви

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
  • Публикации: 46
    • Профил
Re: Въпроси за серологични изследвания
« Отговор #1 -: Юни 10, 2010, 09:50:52 pm »
Здравейте!

Преди 1 месец извърших полов акт без презерватив с непозната. Досега нямам симптоми никакви, но желая да си направя изследвания за венерически болести. Мисля, че Васерман, Спин HIV1/HIV2, Хепатит Б и Ц,  Хламидия трахоматис Ig A, Хламидия трахоматис Ig G са задължителни в тази насока. Трябват ли ми още някои от публикувания на страницита Ви списък? Едно стандартно вземане на кръвна проба достатъчно ли е? За колко време ще са готови резултатите? Мога ли да дойда в четвъртък сутрин например?

Благодаря Ви

Отговорът ни е закъснял, вероятно вече сте направили изследванията. Изброените показатели са достатъчни, дори от хламидия Ig G нямате нужда. За изследването се взема кръв еднократно и резултатите са готови на другия ден.
Консултант
« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 01:39:36 am от admin »