Автор Тема: За рекламата  (Прочетена 5861 пъти)

atbova

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
За рекламата
« -: Декември 23, 2019, 09:14:15 am »
Безплатна кръвна картина

Силно съм разочарован от отнощението на Центъра към пациентите.  Лабораторията трябваше да бъде отворена в 7.30. С жена ми бяхме точни. Имаше още трима желаещи да си направят изследване. До 8. 10 лабораторията си остана затворена. Времето бешестудено, валеше. Оставам с впечатление че като баламурници се хванахме на евтин рекламен трик. Дано не се раболеем след този престои на студа и под дъжда. Никога няма да направя такава грешка - изследване в Липогард.

На тези които заедно страдахме в лошото време пред заключената врата желая Здраве и Весели празници.

доц д-р Б. Атанасов

LipoguardConsultant

• Global Moderator
  • Newbie
  • Публикации: 46
    • Профил
Re: Жалба
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2020, 05:35:26 pm »
Уважаеми Доц. Д-р Атаносов,
Много съжалявам, че едва сега се запознавам с Вашата публикация. Персоналът е скрил инцидента със закъснението и съм Ви благодарна, че сте реагирали във форума. Неспазилите работното време служители ще понесат наказание. Поднасям своите извинения за причиненото неудобство и се надявам престоят на студа да не е довел до настнка и това да е помрачило празниците Ви. Колкото до рекламата, не беше евтин трик, а поне от мен беше замислено като предпразничен жест към нашите пациенти. Изключително много хора се възползваха от услугата.
Много съжалявам, че ефектът е бил обратен.
С уважение
Консултант