Помощ > Вие питате, ние отговаряме

Анаболни стероиди - винстрол

(1/1)

Yzi:
Здравейте,
 бих искал да попитам какви изследвания се правят във връзка с прием на анаболни стероиди - винстрол интрамускулно и анавар перорално, ю
 както и дали те се покриват от НЗОК ? Как стоят нещата с консултациите с ендокринолог?
 Благодаря предварително

LipoguardConsultant:
За контрол на лечение с анаболни стероиди се провежда лекарственно мониториране в специализирани лаборатории /ѝлександровска болница/. За оценка на риска от странични ефекти пхри нас можете да изследвате пълен липиден профил и всички чернодробни ензими, общо 5.
В МДЛ Липогард се предлагат платени прегледи от ендокринолог, както и ехография от Д-р Иванова всеки понеделник от 16-17 ч. с предварително записване по телефона.
Заповядайте!

MariaIvanova:
Инжекционен Станзозол / Винстол  е от рода на анаболни стероиди.  Той води до голямо увеличение на синтеза на протеини и в същото време подобрява на задържането на азот. Stanozolol не ароматизира. При употребата на този стероиден продукт не се наблюдават странични ефекти, свързани с естрогена. Приеман в умерени дози, Станзозол  не задържа вода, и съответно не предизвиква гинекомастия. Инжектира се доза Rexogin (Alpha Pharma) от 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Може да се приема заедно с Parabolan доза 76 мг на всеки 2-3 дни. Често към него се комбинират Masteron, Equipoise или Тестостерон пропионат.  Тестостерон  се свързва с добавянето на анти-естрогени за контрол на ароматизация и задържане на вода. Жените употребяват Stanozolol 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с за натрупване и оформяне на отлична и качествена чиста мускулна маса при жените се препоръчва съчетаване на Stanozolol Oxandrolone (Анавар).

LipoguardConsultant:
При прием на анаболни стероиди очаквани промени са от страна на чернодробните ензими и липидната обмяна. Ако има предозиране ще се променят и някои от хормоните. Можете да проведете тези изследвания в нашата лаборатория и да получите компетентна консултация от наш лекар.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия