Изследвания

Лаборатория ЛИПОГАРД предлага два вида изследвания. Първият тип изследвания са към НЗОК. Вторият тип изследвания са платени изследвания. Всяко едно изследванe е в съответната подкатегория на сайта: Изследвания към НЗОК или Платени изследвания

Ако имате допълнителни въпроси за цените и/или преференциални услуги/договори, може да посетите нашия форум, където ще се постараем да отговорим максимално точно и конкретно на вашите въпроси относно лабораторията и вашите изследвания.

Също така бихме искали да знаете, че ние сме една от малкото лаборатории, която се вслушва в съветите на пациентите си и предоставя форум,  в който може да водите дискусии по важни за Вас теми свързани с обслужването и резултатите Ви. Затова ако имате желание, може свободно да  изкажете мнението си по въпроси свързани с лабораторията и вашите изследвания. За нас ще е чест да подобрим обслужването към Вас, за да сте напълно удовлетворени. Вашето здраве е на първо място и затова не допускаме  компромиси в това отношение.

Предварително Ви благодарим за доверието, което ни гласувате. И помнете! Ако имате предложение към нас как да подобрим обслужването към Вас, моля да го споделите във форума.