Автор Тема: разчитане на резултати.в норма ли са?  (Прочетена 2992 пъти)

diana chetelqzova

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
разчитане на резултати.в норма ли са?
« -: Декември 11, 2015, 03:26:39 pm »

         

Показател         Резултат    Измерителна единица    Референтна област
fT3 свободен трийодтиронин
fT3 свободен трийодтиронин         2.64        pg/ml      1.5 - 4.1
fT4 свободен тироксин         1.5        ng/dl      еутироидна 0.89 - 1.76; хипотироидна < 0.89; хипертироидна > 1.76
TSH тиреотропин         2.01        uIU/ml      еутироидна 0,4 - 4.0; хипотироидна 7.1 до >75.0; хипертироидна <0.01, гранични 0.01-0.4